Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Automatizace domácího mikropivovaru
Širůček, Pavel ; Matyáš, Pavel (oponent) ; Marada, Tomáš (vedoucí práce)
Práce pojednává o základech technologie výroby piva a surovinách pro výrobu piva potřebných, domácích mikropivovarech, základních postupech a principech užívaných v těchto pivovarech a jejich použití. Dále se věnuje konkrétnímu řešení zvoleného mikropivovaru, jeho návrhu, sestavení a automatizaci, včetně popisu řídícího softwaru. Zvolený mikropivovar je troj nádobový, k ohřevu je použit plynový hořák a přečerpávání zajišťuje čerpadlo. Jako řídící jednotka slouží programovatelný automat PLC LOGO!
Chladicí zařízení domácího pivovaru
Křivánek, František ; Tuhovčák, Ján (oponent) ; Hejčík, Jiří (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá problematikou chladících procesů a návrhu chladícího zařízení pro domácí pivovar. V první části je nastíněn úvod do této problematiky následován návrhem chladícího okruhu a popisem jeho jednotlivých částí. Odhad nákladů je uveden v příloze.
Chladicí jednotka domácího pivovaru
Straka, Miroslav ; Tuhovčák, Ján (oponent) ; Hejčík, Jiří (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá problematikou výroby a užití chladu v procesu domácí výroby piva, tzv. homebrewingu. V úvodní části je popsán technologický postup výroby piva, na který navazuje návrh spilky a prostor pro ležení (zrání) piva. Následně je proveden návrh vhodného výrobníku chladu. Celé zařízení je navrženo tak, aby bylo schopno provozu z baterií, popř. fotovoltaického panelu.
Chladicí zařízení domácího pivovaru
Křivánek, František ; Tuhovčák, Ján (oponent) ; Hejčík, Jiří (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá problematikou chladících procesů a návrhu chladícího zařízení pro domácí pivovar. V první části je nastíněn úvod do této problematiky následován návrhem chladícího okruhu a popisem jeho jednotlivých částí. Odhad nákladů je uveden v příloze.
Chladicí jednotka domácího pivovaru
Straka, Miroslav ; Tuhovčák, Ján (oponent) ; Hejčík, Jiří (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá problematikou výroby a užití chladu v procesu domácí výroby piva, tzv. homebrewingu. V úvodní části je popsán technologický postup výroby piva, na který navazuje návrh spilky a prostor pro ležení (zrání) piva. Následně je proveden návrh vhodného výrobníku chladu. Celé zařízení je navrženo tak, aby bylo schopno provozu z baterií, popř. fotovoltaického panelu.
Automatizace domácího mikropivovaru
Širůček, Pavel ; Matyáš, Pavel (oponent) ; Marada, Tomáš (vedoucí práce)
Práce pojednává o základech technologie výroby piva a surovinách pro výrobu piva potřebných, domácích mikropivovarech, základních postupech a principech užívaných v těchto pivovarech a jejich použití. Dále se věnuje konkrétnímu řešení zvoleného mikropivovaru, jeho návrhu, sestavení a automatizaci, včetně popisu řídícího softwaru. Zvolený mikropivovar je troj nádobový, k ohřevu je použit plynový hořák a přečerpávání zajišťuje čerpadlo. Jako řídící jednotka slouží programovatelný automat PLC LOGO!

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.